Brug af cookies

Brug af cookies

Kort version

Vi indsamler anonym statistik om dit besøg, f.eks. hvilke sider du har besøgt.
Nogle tredjeparts tjenester som Facebook og Twitter kan registrere at du har besøgt denne side, hvis du bruger deres tjenester. Vi kan ikke kontrollere dem, men vi mener ikke, dette udgør nogen trussel for dig.
Vi gør vores yderste for at holde dine private oplysninger sikkert, og vi vil aldrig dele dem med andre uden din udtrykkelige tilladelse.
Vi deler aldrig dine data med tredjepart, undtagen når det er nødvendigt for at vi kan levere vores egne tjenester.
Disse er blot de vigtigste punkter. Hvis ønsker flere oplysninger, læs videre nedenfor.

Måling af vores besøgende

Vi måler vår besøgende på vores hjemmeside ved hjælp af Google Analytics. Det registreres hvilke sider du ser på, hvordan du ankom til vores hjemmeside og nogle grundlæggende oplysninger om din computer. Alle disse oplysninger er anonyme – så vi ved ikke hvem du er; bare at nogen besøgte vores hjemmeside.
De oplysninger vi indsamler fra Google Analytics hjælper os med at forstå hvilke dele af vores hjemmeside som fungerer godt, hvordan folk finder frem til vores hjemmeside o.s.v. Som de fleste andre hjemmesider bruger vi disse oplysninger til at gøre vores hjemmeside bedre og til at planlægge vores reklamekampagner.

Facebook, Twitter og andre sociale netværk

Disse tjenester levere sociale dele-knapper og lignende funktioner, som vi bruger på vores hjemmeside – f.eks. “Like” og “Tweet”-knapper.
For at gøre dette mulig anvendes kode som leveres af disse tjenester, og som vi ikke selv kontrollerer. For at fungere må de fleste af disse tjenester vide om du er logget ind. Vi har ikke adgang til disse oplysninger, vi kan heller ikke kontrollere hvordan disse tjenester bruger oplysningerne.
Sociale netværk/tjenester kan derfor vide at du har besøgt denne hjemmeside, hvis du bruger deres tjenester (det betyder ikke nødvendigvis at de gør det, og deres politik kan ændre sig fra tid til anden). Da vores hjemmeside på ingen måder er kontroversiel, mener vi ikke dette vil være et problem for vores brugere.

Online betaling

Vi benytter en række forskellige betalingsløsninger for vores produkter. Disse virksomheder vil have adgang til dine personlige og betalingsoplysninger.
De tredjeparts tjenester vi bruger er WorldPay (til at behandle kreditkort) og PayPal (til at behandle kreditkort og modtage betaling via PayPal).
Vi deler kun oplysninger med disse selskaber i det omfang det er nødvendigt med henblik på behandling af betalinger du foretager via vores hjemmeside.

Opdateringer af vore persondatapolitik

Vores persondatapolitik kan blive opdateret fra tid til anden, især p.g.a. teknologiske ændringer. Du kan altid finde nyeste version på denne side. Vi kan også give dig besked om ændringer i vores persondatapolitik via e-mail.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om vores persondatapolitik eller om dine egne personlige data, så skriv til os via e-mail til eller med post til Anglodan Services Ltd, Jupiter Drive, Battersea Reach, Ensign House, London SW18 1TA, United Kingdom.

Privatlivspolitik

Klik her for at se vores generelle privatlivspolitik.